Ούτε τώρα…Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη επί του Άρη και να πετύχει την έκτη νίκη στην έδρα του σε ισάριθμα ματς απώλεσε ο Αστέρας Τρίπολης, που έμεινε στο 1-1 με τους «κίτρινους». Ο Άρης προηγήθηκε με πέναλτι του Γιαννιώτα στο 23′ για να ισοφαρίσει ο Αστέρας με αυτογκόλ του Γιαννίτση στο 78′. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Έγκον στο 83′.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, αλλά το βαρύ από τη βροχή γήπεδο δεν τους επέτρεπε να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από την πλευρά του Αστέρα, όταν στο 8ο λεπτό ο Καρντάσιο άνοιξε αριστερά στον Ράγιος, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ. Όλα αυτά μέχρι το 22΄, όταν ο Τσαμπούρης μάρκαρε αντικανονικά τον Γιαννιώτα στην περιοχή του Αστέρα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε και στο 23ο λεπτό ο Αρης άνοιξε το σκορ (0-1), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε και μεγάλη διαφορά από το πρώτο, αφού οι δύο ομάδες δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο, με τον Αστέρα να έχει την ελαφρά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να προβληματίζει ιδιαίτερα την άμυνα του Άρη. Μάλιστα, η πρώτη ευκαιρία της προκοπής για το δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 72΄, όταν ο Γιαννιώτας με ωραία ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Φούλοπ, που κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Τελικά ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78΄, όταν ο Καλαντζής δοκίμασε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννίτση και “κρέμασε” τον Διούδη για το 1-1. Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο και μετά άρχισαν να πιέζουν πολύ τον Άρη και στο 81΄ η ομάδα της Τρίπολης είχε δοκάρι με κεφαλιά του Έγκον, μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις. Η πίεση συνεχίστηκε και δύο λεπτά αργότερα (83′) ο Έγκον κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Διούδη, όμως ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων» κατάφερε και απέκρουσε το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο “παθών”, διατηρώντας το 1-1 για τον Άρη, που πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο ντεμπούτο του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο του.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Άρης για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Τσαμπούρης, Καλαντζής, Κουρμπέλης – Γιαννίτσης, Ασλανίδης, Διούδης, Αγγελούδης

Κόκκινη: Κουρμπέλης (δεύτερη κίτρινη 90΄)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης (46΄ Κουρμπέλης), Καρντάσιο (46΄ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (67΄ Έγκον), Ναβάρο.

ΆΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός (80΄ Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Κοέλιο, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος (64΄ Αγγελούδης), Γιαννιώτας (87΄ Παπαζαχαρίας).

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.