ΣΙΒΗΡΙΑ

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/DC64CC1722453867608AD52F78EDD592.jpgΕπειτα από τρεις μήνες που αγνοούνταν στους παγετώνες της Σιβηρίας και έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν σε εξαιρετικά αντίξοες, καιρικές και όχι μόνο, συνθήκες, δύο ψαράδες τελικά διασώθηκαν προχθές. Ωστόσο, μερικές ώρες έπειτα από τη διάσωσή τους, από επιζήσαντες κατέληξαν να είναι κατηγορούμενοι για φόνο και κανιβαλισμό.

Ο 37χρονος Αλεξάντερ Αμπντουλάεφ και ο 35χρονος Αλεξέι Γκραντουλένκο κατηγορούνται ότι σκότωσαν και στη συνέχεια έφαγαν έναν τρίτο άντρα ο οποίος είχε σαλπάρει μαζί τους ενώ οι αστυνομικές Αρχές στη μακρινή ρωσική Δημοκρατία των Σαχά, γνωστή ως Γιακουτία, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ένας τέταρτος άνδρας, που ακόμη αγνοείται, να φαγώθηκε και αυτός. Η Αστυνομία κατέληξε στο αποτρόπαιο συμπέρασμα έπειτα από την ανεύρεση στο σημείο όπου εντόπισαν τους ψαράδες ανθρώπινων υπολειμμάτων με σημάδια από χαρακιές.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.