http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/6D231706DABD064E6D237E9E0D30D918.jpgΗ νοσηλεύτρια του νοσοκομείου King Edward VII του Λονδίνου, η οποία έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας που οδήγησε στην απόκαλυψη λεπτομερειών για την υγεία της εγκυμονούσας Κέιτ Μίντλτον, βρέθηκε νεκρή. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη «βαθιά τους λύπη» για το θάνατο της νοσοκόμας.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» υπάρχουν υπόνοιες ότι ο θάνατος της νοσηλεύτριας οφείλεται σε αυτοκτονία. Ωστόσο, εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε ότι ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος και οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια συνεχίζονται.

Η Σκότλαντ Γιαρντ δέχθηκε κλήση το πρωί της Παρασκευής για μια γυναίκα που είχε βρεθεί αναίσθητη στο κεντρικό Λονδίνο. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι η νεκρή γυναίκα ήταν η νοσοκόμα του King Edward VII Τζακίντα Σαλντάνα.

Την περασμένη Τετάρτη, η Σαλντάνα είχε απαντήσει σε τηλεφώνημα που έκαναν στο νοσοκομείο δύο αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ραδιοσταθμού του Σίδνεϊ 2Day FM, οι οποίοι προσποιήθηκαν ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και ο πρίγκιπας Κάρολος, ζητώντας να μάθουν πληροφορίες για τη Μίντλτον.

Η Σαλντάνα τους πίστεψε και έδωσε το τηλέφωνο σε μια άλλη νοσοκόμα, η οποία έδωσε στους φαρσέρ λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Κέιτ Μίντλτον.

Σύμφωνα με το BBC, η Τζακίντα Σαλντάνα αισθανόταν «πολύ μόνη και συγχυσμένη» μετά το συμβάν.

Οι λογαριασμοί των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών στο twitter έχουν απενεργοποιηθεί.

Το νοσοκομείο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Επιβεβαιώνουμε ότι η Τζακίντα έπεσε πρόσφατα θύμα μιας τηλεφωνικής φάρσας στο νοσοκομείο μας. Το νοσοκομείο την υποστήριξε σε όλη αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Τζακίντα εργαζόταν στο νοσοκομείο King Edward VII για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Ηταν μια εξαίρετη νοσοκόμα, αξιοσέβαστη και δημοφιλής σε όλους τους συναδέλφους της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.