Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεεια Δυτικής Μακεδονίας

23 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/11/2012 και ώρα 7:00π.μ. , με θέμα την εξέλιξη των κινητοποιήσεων ενάντια στην έναρξη της διαδικασίας των 150.000 απολύσεων σε όλο το δημόσιο Τομέα, αποφασίστηκαν τα εξής:

1.Συνεχίζουμε με μπλόκο στα μέτρα ώστε να μην χαθεί το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους γιατί οι απολύσεις δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, αφορούν όλο το λαό. Έχουν να κάνουν με τις κοινωνικές υπηρεσίες με την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών στο λαό με τα λαϊκά δικαιώματα.

2.Συνεχίζουμε τον αποκλεισμό των Γραφείων της Δ/νης Διοίκησης  σήμερα   Παρασκευή 23/11/2012 και την συμμετοχή μας στην στάση εργασίας από 12το μεσημέρι έως το τέλος ωραρίου.

3.Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 26/12/2012 και ώρα 7:00π.μ στο προθάλαμο των Γραφείων της Δ/κης Προσωπικού

Καλούμε τους Συναδέλφους σε επαγρύπνηση και αγωνιστική συνέχεια

Το Δ.Σ του Συλλόγου

This entry was posted on Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, 2012 at 20:14 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply