Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

22 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30/11/2012, οι εγγραφές για την πρώτη διδακτική περίοδο 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γρεβενών (Α.Λ.Π.).,με θέμα: «Σωματική & ψυχική Υγεία».

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ανάλογη αίτηση, αλλά και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alp.edu.gr.

Για όσους δεν έχουν  πρόσβαση στο ίντερνετ, δίδεται η  δυνατότητα προεγγραφής τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6936492842, διατηρώντας  έτσι το δικαίωμα προτεραιότητας για εγγραφή, την οποία και θα επιβεβαιώσουν προσερχόμενοι προσωπικά από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου (ώρες 10:00 – 14:00), στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, (13ης Οκτωβρίου 1).

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά  προτεραιότητας ενώ σε περίπτωση  συμπλήρωσης του προβλεπόμενου  αριθμού θέσεων, οι εγγραφές θα κλείσουν νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ ανά κύκλο, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, 2012 at 16:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply