Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτό είναι το μοναδικό μέρος που θα σωθεί μετά το τέλος του κόσμου!

21 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μάγια, αποκάλυψη, εξωγήινοι και διαστημόπλοια «ταξιδεύουν» στη Γαλλία

http://img.protothema.gr/DF83F972E5D33B096B4B09EAF6D21898.jpgΤο όνομά του είναι Bugarach και πρόκειται για ένα γαλλικό χωριουδάκι κάπου στα Πυρηναία (στην πλευρά της Γαλλίας).

Το μικρό χωριό έχει γίνει ξεχωριστό καθώς, οι λεγόμενοι New Agers, που πιστεύουν στα μεταφυσικά φαινόμενα και άνθρωποι που υποστηρίζουν πως υπάρχουν UFO και τρέχουν παντού για να τα δουν, λένε ότι αυτό θα είναι το μοναδικό μέρος επάνω στη Γη, που μετά τις 21 Δεκεμβρίου και το τέλος του κόσμου –σύμφωνα με τις θεωρίες των Μάγια- θα μείνει άθικτο και θα συνεχίσει να υπάρχει.

Και ενώ η Αποκάλυψη του ημερολογίου των Μάγια κοντοζυγώνει κι έρχεται, το γραφικό χωριουδάκι μαζεύει πλήθος επισκεπτών που επιθυμούν να δουν τις ξεχωριστές του αρετές που θα το σώσουν από τη συντέλεια.

Το Spiegel δημοσιεύει φήμες και δοξασίες, βάσει των οποίων, στο βουνό Pic de Bugarach ύψους 1.230 μέτρων που βρίσκεται έξω από το χωριό, «λαγοκοιμούνται» οι εξωγήινοι. Τα μη γήινα όντα, λέγεται ότι θα ξυπνήσουν την 21η ημέρα του Δεκεμβρίου και θα «καβαλήσουν» τα διαστημόπλοιά τους, τα οποία και έχουν παρκάρει σε κάποιες από τις πολλές σπηλιές του βουνού.

Κατόπιν, οι εξωγήινοι θα σώσουν τους ντόπιους προτού φύγουν για κάποιον άλλο, λιγότερο «καμμένο» πλανήτη.

Βέβαια, παρόλο που οι τουρίστες-λάτρεις των παραπάνω προβλέψεων και δεισιδαιμονιών συρρέουν στον ιδιαίτερο γαλλικό προορισμό, οι κάτοικοι δεν μοιάζει να τους πολυσυμπαθούν.

Τα λόγια του δημάρχου του Bugarach είναι χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η 183η προφητεία για το τέλος του κόσμου από την αρχαιότητα και μέχρι σήμερα. Δεν αντέχω να βλέπω τόσο κόσμο να έρχεται στα μέρη μας, προσπαθώντας να σκαρφαλώσουν στο βουνό με κίνδυνο να έχουν κάποιο ατύχημα».

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, 2012 at 23:44 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply