Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πως θα πάρετε το επίδομα θέρμανσης

Νοέμβριος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ TAXISNET ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή του taxisnet για το επίδομα θέρμανσης και την αίτηση που πρέπει να γίνει για να πάρετε τα 0,28€ ανα λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που θα αγοράσετε.

Οι οδηγίες αφορούν την δημιουργία λογαριασμού για τις πολυκατοικίες προσωρινά ενω οι καταχωρήσεις των τιμολογίων και της αίτησης για το επίδομα θέρμανσης θα ανοίξουν την άλλη εβδομάδα.Η διευθυνση της εφαρμογής είναι https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ

EPIDOMA1

Εισάγετε τους κωδικούς taxisnet που εισάγατε για την φορολογική σας δήλωση.

 

step1

Προσωρινά λειτουργεί μόνο η επιλογή για τους διαχειριστές πολυκατοικιων για να δημιουργήσουν λογαριασμό της πολυκατοικίας και όλων των ιδιοκτητών η ενοίκων των διαμερισμάτων.Επιλέγοντας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ δηλώνετε ότι είστε ο διαχειριστής.

step2

Στην συνέχεια επιλέγετε εισαγωγή νέας πολυκατοικίας για να καταχωρήσετε τον αριθμό παροχής ρευματος της πολυκατοικίας.

step3

Σας εμφανίζει ενά παράθυρο όπου πρέπει να εισάγετε τον αριθμό παροχής της πολυκατοικίας

step4

Οταν εισάγετε τον αριθμό των διαμερισμάτων σας εμφανίζει να καταχωρήσετε τα χιλιοστά ανα διαμέρισμα πως ορίζονται από τα κοινόχρητα της πολυκατοικίας και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη η ενοικιαστή του κάθε διαμερίσματος με αυτό τον τρόπο έχετε δημιουργήσει το προφίλ της πολυκατοικίας .

Η εφαρμογή για την καταχώρηση της αίτησης επιστροφής του φόρου πετρελαίου θέρμανσης αναμένετε από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει

Τα στοιχεία που θα ζητούνται αφορούν το τιμολόγιο αγοράς πετρελαίου -τα στοιχεία θα διασταυρώνονται μέσω του συστήματος Ήφαιστος-, ενώ για κάθε χρήστη διαμερισμάτων ή και μονοκατοικιών θα ζητείται ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα πιστώνεται η επιστροφή φόρου, εντός 14 ημερών από την υποβολή του αιτήματος.

www.dikaiologitika.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 7th, 2012 at 11:14 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply