Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής χορηγός σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

Νοέμβριος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στην Πάτρα έκανε χορηγία ύψους 3.000 ευρώ, ύστερα από αίτημα των μελών του συλλόγου, επειδή δεν μπορούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

Τα μέλη του συλλόγου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είχαν απευθυνθεί σε φορείς της πόλης, χωρίς όμως να βρουν ανταπόκριση. Έτσι απευθύνθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής η οποία απάντησε θετικά και το χρηματικό ποσό θα δοθεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, για την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος.

Μιλώντας για τη χορηγία ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είχαμε εκφράσει επιθυμία να κάνουμε παρεμβάσεις, αλλά επειδή το ταμείο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δεν είχε χρήματα, αποφασίσαμε να κάνουμε κρούση για δωρεές. Η μόνη που δέχτηκε να μας βοηθήσει ήταν η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής».

Όσον αφορά το γιατί η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής επέλεξε σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας για να τον βοηθήσει οικονομικά, η απάντηση είναι ότι συνδέεται με την πόλη, αφού διατηρεί εδώ και χρόνια οίκο ανοχής στην Πάτρα.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής έχει κάνει χορηγία και σε αθλητική ομάδα της Λάρισας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 7th, 2012 at 23:22 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply