Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκτός λειτουργίας επτά μονάδες της ΔΕΗ λόγω απεργίας

Νοέμβριος 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι απεργοί δεν αποκλείουν την πιθανότητα διακοπής ρεύματος

Εκτός λειτουργίας πέντε μονάδες  της ΔΕΗ λόγω απεργίαςΕπτά μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ τέθηκαν εκτός λειτουργίας την Τρίτη από απεργούς της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η οποία ξεκίνησε τα ξημερώματα επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες. Πρόκειται για τις μονάδες δύο σε Μεγαλόπολη και Καρδιά και από μία σε Λαύριο, Αγ. Δημήτριο και Αμύνταιο.

Η συνολική ισχύς των θερμικών μονάδων (λιγνίτης και φυσικό αέριο) ΔΕΗ και ιδιωτών μαζί με τα υδροηλεκτρικά (χωρίς να υπολογίζονται οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) διαμορφώνεται στα 12.300 μεγαβάτ, μέγεθος στο οποίο περιλαμβάνονται και οι μονάδες που βρίσκονται σε συντήρηση.

Από την άλλη πλευρά, η αιχμή της ζήτησης σύμφωνα με τις προβλέψεις του διαχειριστή προβλέπεται να φτάσει την Τρίτη στα 6.400 μεγαβάτ, καθώς οι καιρικές συνθήκες διατηρούν ακόμη χαμηλά τα φορτία.

Ωστόσο, ανάλογα με τις κινήσεις των συνδικαλιστών, δεν μπορούν να αποκλειστούν διακοπές ρεύματος.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, Νοέμβριος 6th, 2012 at 14:00 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply