Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΕΚ: Ζήτησαν χρήματα οι παίκτες!

Νοέμβριος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το έδειξαν με τον πλέον πειστικό τρόπο στον πρόεδρο της ομάδας. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των παικτών (Κοντοές και Αραμπατζής) πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο γραφείο του κ, Δημητρέλου απαιτώντας του μια άμεση λύση στο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει λόγω των συνεχώμενων υποσχέσεων, αλλά χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα, στις πληρωμές τους.

“Υπάρχουν συμπαίκτες μας που δεν μπορούν να ζήσουν. Δεν έχουν βενζίνη να έρθουν στα Σπάτα για προπόνηση. Δε μπορούν να πληρώσουν τις βασικές τους υποχρεώσεις και από τη διοίκηση ακούν όλο δικαιολογίες και υποσχέσεις. Ξέρουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια, αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει να βρείτε μια λύση και για μας”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια των ποδοσφαιριστών του δικεφάλου, οι οποίοι συνέχισαν, τονίζοντας χαρακτηριστικα:

” Τα λεφτά που πρόκειται να δώσετε για να πληρώσετε το ξενοδοχείο το Σάββατο, πριν το ματς της Κυριακής να τα δώσετε στους συμπαίκτες μας που τα έχουν ανάγκη. Είναι προτιμότερο απ’ το να τα δώσετε στο ξενοδοχείο. Και όχι μόνο αυτή τη φορά. Σε όλα τα επόμενα εντός έδρας ματς. Επίσης, εκτός απ’ αυτό μάθαμε ότι βάζετε 5 ευρώ πιο ακριβά το εισιτήριο για να δοθούν τα χρήματα στην ερασιτεχνική. Γιατί δεν το κάνατε ποτέ αυτό για εμάς; Εμείς δεν είμαστε εργαζόμενοι στην εταιρία;”

Οι ποδοσφαιριστές φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν πράξη την απειλή τους να μην διανυχτερεύσουν στο ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και των παικτών για να βρεθεί έστω μια προσωρινή λύση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ενημερωθεί και ο Δημήτρης Βιντιάδης για τη συγκεκριμένη κίνηση των ποδοσφαιριστών, σε περίπτωση που επιθυμεί να βοηθήσει πριν τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την οριστική του απόφαση.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αρκέστηκε να απαντήσει στους παίκτες, ότι το πολύ σε δύο βδομάδες θα μπορεί να τους πει περισσότερα για τα οφειλόμενα.

Μegatv

This entry was posted on Πέμπτη, Νοέμβριος 1st, 2012 at 17:09 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply