Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φλώρινα: Έκλεισαν τα σύνορα στα τελωνεία Νίκης

Οκτώβριος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Έκλεισαν τα σύνορα στα τελωνεία ΝίκηςΣε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει από το πρωί οι κάτοικοι της Φλώρινας, οι οποίοι στις 11 έκλεισαν τα σύνορα στον τελωνειακό σταθμό της Νίκης, διαμαρτυρόμενοι για την ακριβή τιμή στην οποία διατίθεται το πετρέλαιο θέρμανσης.

Στα σύνορα βρίσκονται μέλη του σωματείου βενζινοπωλών και της συντονιστικής επιτροπής αγώνα που γνωστοποίησαν ότι ανά μία ώρα θα επιτρέπουν για λίγα λεπτά τη διέλευση των οχημάτων καθώς, όπως επισημαίνουν, η κινητοποίηση είναι συμβολική και δεν έχει στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στο κοινό, αλλά να μεταφέρει το μήνυμα της τοπικής κοινωνίας στην κεντρική εξουσία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, η κινητοποίηση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Την ίδια στιγμή κατέβηκε ο διακόπτης λειτουργίας του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στη Μελίτη, έκλεισαν υπηρεσίες και καταστήματα στη Φλώρινα και χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της πόλης.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 30th, 2012 at 12:07 and is filed under ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply