Σε ρηχά… νερά

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/10/28/195633.jpgΗ καταρρακτώδης βροχή, ανάγκασε τον Δασκαλόπουλο να διακόψει το παιχνίδι για μία ώρα και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο έμειναν «κολλημένοι» στο 0-0 σε έναν αγωνιστικό χώρο που προσφερόταν για… νεροτσουλήθρες.

Από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα με Γεωργίου και Κούτσι, σε μια «μάχη» όπου προτεραιότητα ήταν να μείνουν οι παίκτες όρθιοι.

Συνεχίζει ο κατήφορος για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι μένουν χαμηλά, ενώ οι Γιαννιώτες παίρνουν ένα σημαντικό πόντο στην προσπάθεια για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Με τους ουρανούς να ανοίγουν στα Γιάννενα το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τίποτα σπουδαίο να επιδείξει. Με διακοπή μίας ώρας μετά το πρώτο δεκάλεπτο και με το νερό να δυσκολεύει άπαντες οι δύο φάσεις του Γεωργίου και του Κούτσι έμοιαζαν με όαση.

Αρχικά ο νεαρός άσος του ΠΑΣ, αστόχησε απέναντι στον Ιτάνζ, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Κούτσι να δείξει γιατί… ο Ατρόμητος χρειάζεται επιθετικό. Ο Φιλανδός επιθετικός… έτρεξε το μισό γήπεδο μόνος του, όμως όταν χρειάστηκε να στείλει την μπάλα στο «πλεκτό» σημάδεψε τον Φεγκρούς. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με… μία ώρα καθυστέρηση και με τις δύο ομάδες να κάνουν υπερπροσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στα ίδια… νερά. «Ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» που λέει και ο λαός και αν στο πρώτο μέρος έγιναν δύο ευκαιρίες, στο δεύτερο αυτά έλειψαν. Οι δύο ομάδες είχαν σαν πρωταρχικό να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν και οι αλλαγές των δύο προπονητών.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες θωρακισμένες στην άμυνά τους και χωρίς να έχουν διάθεση να ρισκάρουν και να ανεβάσουν την αμυντική τους γραμμή ψηλότερα. Το τελευταίο σφύριγμα του Δασκαλόπουλου έδωσε από έναν πόντο σε κάθε ομάδα. Αυτός κάνει στον ΠΑΣ στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Λίγκα, αντιθέτως, δεν κάνει καθόλου στον Ατρόμητο, ο οποίος αγνοεί τη νίκη για έξι αγωνιστικές.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46’ Οικονόμου), Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης (86’ Κεϊτά), Ίλιτς.

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης, Γιάκος.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν (77’ Σουμπίνιο), Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας (66’ Νάστος), Καραμάνος (64’ Μπρίτο), Δημούτσος.

Στον πάγκο: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Γκαρσία.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος
Βοηθοί: Αναστόπουλος, Φαντόπουλος.
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.