Ελέω βροχής

Ο κακός αγωνιστικός χώρος στη Βέροια «κράτησε» στο 0-0 την τοπική ομάδα και την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Για έκτο ματς έμεινε χωρίς νίκη η ακριτική ομάδα (τέσσερις ήττες δύο ισοπαλίες), ενώ για τρίτο η Βέροια (δύο ισοπαλίες, μία ήττα). Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης της Βέροιας.

Παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που είχε δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και τα κατάφεραν. Το γεγονός ότι σε πολλά σημεία του γηπέδου υπήρχαν μικρές λίμνες δεν εμπόδισε τους παίκτες της Βέροιας και της Ξάνθης να βάλουν κάτω τη μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 11΄ το σουτ του Ολαϊτάν πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με το απευθείας φάουλ του Μπαργκάν να περνάει ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43΄ η ομάδα της Ημαθίας έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μπαργκάν, ο οποίος απέναντι από τον Λοντίγκιν δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και μετά από μαρκάρισμα στον Φλίσκα το ματς πήρε…φωτιά, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αλληλοσπρώχνονται για τη μη τήρηση του fair play. Ο διαιτητής Ιωαννίδης απέβαλλε τον Γεωργιάδη της Βέροιας με απευθείας κόκκινη κάρτα για την αψιμαχία που είχε με τον Μαρσελίνιο.

Η αριθμητική υπεροχή της Ξάνθης δεν φάνηκε στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους, αλλά όταν τους δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν στην αντεπίθεση. Απείλησαν στο 60΄ με το σουτ του Ζε Βιτόρ (άουτ), αλλά από κει και πέρα προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Μετά το 65΄ η Ξάνθη έγινε πιο επιθετική και στο 72΄ το σουτ του Μάνταλου μπλόκαρε εύκολα ο Λοντίγκιν. Στο 81΄ πάλι ο Μάνταλος μπήκε από αριστερά, αλλά τον πρόλαβε ο Καλί.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Άλβες, Σνάουτσνερ, Καλί, Καλογέρης, Καφές (59΄ Ζε Βιτόρ), Ολαϊτάν, Κόστλι (46΄ Αμαραντίδης), Μπαργκάν, Ιωάννου (70΄ Ιωάννου)

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μαρσελίνιο (76΄ Πλατέλλας), Καζούμπα, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης, Βάλλας, Ντάνι, Φλίσκας (65΄ Ονουάτσι), Μαρίν (65΄ Μάνταλος), Μπαξεβάνης, Γούτας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.