Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη

24 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Έγινε συζήτηση για τον Ε-65…

http://2.bp.blogspot.com/-34ZCiqG4D7k/UIfSQBqfv6I/AAAAAAABAeU/31XnhDp_HZ0/s1600/7.jpg
Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε το εντευκτήριο της βουλής, όπου οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο κ. Σαμαράς τους χαιρέτησε έναν προς έναν και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους.

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης τον συνεχάρη για τον αγώνα που δίνει και για την επίτευξη της αλλαγής του κλίματος απέναντι στην Ελλάδα και της ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας μας. Ο κ. Κοψαχείλης επισήμανε στον πρωθυπουργό την ανάγκη να βρεθεί λύση για τον Οδικό Άξονα Ε65, που αποτελεί ένα σημαντικότατο έργο που μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στη στρατηγική ανάπτυξη όλων των περιοχών από όπου διέρχεται.

Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι το ζήτημα το γνωρίζει, το διαχειρίζεται το Υπουργείο Ανάπτυξης και βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, επίσης ότι θα πρέπει ο Βουλευτής Γρεβενών να επισκεφτεί, εκ νέου, το Υπουργείο Ανάπτυξης για περαιτέρω ενημέρωση. Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον Βουλευτή Γρεβενών ότι μετά την ψήφιση των μέτρων θα “εγκατασταθεί” στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

http://1.bp.blogspot.com/-ApdThc3LjYE/UIfST6njtvI/AAAAAAABAec/MCXVqWwVKaU/s1600/8.jpg

Ο κ. Σαμαράς μαζί με τους Βουλευτές παρακολούθησαν από την τηλεόραση τη μαγνητοσκοπημένη δήλωση του και μεταξύ άλλων είπε στους Βουλευτές ότι: «Δουλεύω εφτά μέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρο. Για έναν σκοπό. Να σώσουμε τη χώρα. Να ψηφίσουμε τα μέτρα και μετά να αφοσιωθούμε στην ανάπτυξη» και υποσχέθηκε ότι μόλις περάσει αυτό το στάδιο, θα μπορεί να βλέπει προσωπικά τον καθέναν από αυτούς.

Ο Πρωθυπουργός στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που αρχίζει να αλλάζει εντυπωσιακά, ότι ήδη έχουν επιστρέψει αρκετές καταθέσεις και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για επενδύσεις και ότι αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε. Επισήμανε σε όλους ότι: «Την Ελλάδα θα τη σώσουμε όσοι τολμήσουμε»

Γραφείο Τύπου
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου, 2012 at 15:05 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply