Στη δημοσιότητα η τελευταία συζήτηση της μητέρας, του 26χρονου απαχθέντα, με τους δράστες

Συγκλονίζει ο διάλογος της μητέρας του άτυχου 26χρονου, που απήχθη στις αρχές του Αυγούστου από το Αίγιο και παραμένει αγνοούμενος, με τους απαγωγείς του, όπως αναφέρει το Βήμα:

– Σας παρακαλώ θέλω να μιλήσω με το παιδί μου…

– Αν δώσεις τα λεφτά, θα το έχεις το παιδί σου αύριο στην αγκαλιά σου. Σου μιλάω έντιμα. Εντάξει; αύριο το πρωί θα είναι σπίτι.

Στις δέκα η ώρα το πολύ.

– Ακούστε, κύριε, είμαι μάνα, θερμή παράκληση, σας παρακαλώ πολύ! εγώ νομίζω ότι το έχετε σκοτώσει το παιδί μου…

– Όχι, όχι. Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι σκοτωμένο το παιδί…

– Τα λεφτά μου θα τα κάψω, δεν τα θέλω, τα καίω. Πού ξέρω εγώ αν δεν είστε δολοφόνοι και μου έχετε σκοτώσει το παιδί μου;

– Όχι! Στο ορκιζόμαστε αυτό.

Η συνομιλία αυτή αποτελεί την τελευταία επικοινωνία της μητέρας με τους δράστες. Τους εκλιπαρεί να μιλήσει με το παιδί της, ενώ εκείνοι τη διαβεβαιώνουν πως είναι ζωντανός, αν και δεν της επιτρέπουν να μιλήσει μαζί του.

Σε βάρος των κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για:

α) διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων αρπαγής,

β) αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό εξαναγκασμού παθόντος ή κάποιου άλλου σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση και

γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία κατά προσώπου και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο ζωής.

Ως  “εγκέφαλος” της απαγωγής εμφανίζεται ο 72χρονος φίλος της οικογένειας, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως μόνο εκείνος γνωρίζει που βρίσκεται ο 26χρονος νεαρός.

Υπενθυμίζεται πως στη δημοσιότητα έχουν δοθεί οι φωτογραφίες του αγνοούμενου και των δραστών, προκειμένου να διευκολυνθεί η έρευνα των Αρχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.