Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στα Γρεβενά μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη

23 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-E3F81UxMpJI/UIaz9Tge7xI/AAAAAAABAOE/espOJ4pc7o0/s1600/2.pngΤην Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης καλωσόρισε/υποδέχτηκε στα Γρεβενά τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα κ. Rahman Mustafayev.

Μαζί επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Γρεβενών όπου ενημερώθηκαν από το Διοικητικό του Συμβούλιο για τις τοπικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα, τις δυνατότητες και τις προοπτικές ανάπτυξης τους. Ο Πρέσβης εκδήλωσε την επιθυμία δημιουργίας επιχειρηματικών συνεργασιώνμεταξύ της χώρας του και των Γρεβενών καθώς και τη δημιουργία κινήτρων επενδύσεων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Πρέσβης προσκάλεσε, μέσω του Επιμελητηρίου, επιχειρήσεις των Γρεβενών να επισκεφθούν την άνοιξη το Μπακού, ώστε να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασιών για την εξαγωγή προϊόντων τους στο Αζερμπαϊτζάν.

Κατά την παραμονή του στα Γρεβενά ο Πρέσβης επισκέφτηκε την εταιρεία βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων Κουρέλλας Α.Ε. (BioPan), την βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου ALFA WOOD A.E.B.E. και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μανιταριού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρέσβης συνοδευόμενος από τον κ. Κοψαχείλη επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σπήλαιο Γρεβενών, όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε ο εφημέριος πατέρας Ευθύμιος.

 

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, 2012 at 18:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply