Τον συνέλαβαν και του επέβαλλαν πρόστιμο 800 ευρώ για 4 “ασυνόδευτες” τυρόπιτες

Κωμικοτραγικό περιστατικό στη Λάρισα, όπου συλληφθεί επαγγελματίας, επειδή είχε φοροδιαφύγει μεταφέροντας τέσσερις τυρόπιτες χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά.

Σε επαγγελματικό φορτηγό, γεμάτο με τιμολόγια όλα νόμιμα, κοντά 650 kgr αρτοπαρασκευάσματα, βρήκαν 4 τυρόπιτες χωρίς συνοδευτικό χαρτί, που ήταν καθαρά για ιδία χρήση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, πριν από λίγες ημέρες, στο ena1.org: ”Αφού με έστειλαν από τον Άννα στον Καΐάφα, στο τέλος έφαγα τόση ειρωνεία και ύβρη από τον προϊστάμενο της ΔΟΥ που με έδιωξε, παρόλο που του μιλούσα πολύ ήρεμα.”

Μάλιστα, σα να μην έφταναν όλα αυτά στο τέλος ο προϊστάμενος του τόνισε: ”Αφού είστε παράνομος κύριε θα πληρώσετε. Τι το περάσατε εδώ;”

Από το αυτοκίνητο αφαίρεσαν την άδεια κυκλοφορίας, τις πινακίδες και επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 800 ευρώ για τις ”ασυνόδευτες” τυρόπιτες.

”Τιμωρήθηκα σκληρά για 4 τυρόπιτες κι αναρωτιέμαι πόσο σκληρά θα τιμωρηθούν όσοι κλέβουν δις. Αν ποτέ τιμωρηθούν” δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

”Πρόκειται για μία κωμικοτραγική ιστορία που μας δείχνει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ελεγκτικός μηχανισμός της χώρας” ανέφερε ο κ. Χρόνης Ισαακίδης, Γενικός Γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας.

Popi Tsapanidou @tsapanidou 19 Oct 12

Πεινα καταραμενη…. Φοροφυγάς για… 4 τυρόπιτες dlvr.it/2LSflH via @News247gr

Τάσος Καλφαντής @t_kalfantis

@tsapanidou @News247gr Ιδού και η απόφαση – κόλαφος κατά της τυροπιτοδιαφυγής. pic.twitter.com/aFL6Ly7g

19 Oct 12

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.