http://img.protothema.gr/DE3A1F69249AF35A7384FCE877EEF9FE.jpgΚάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα η 37χρονη τσιγγάνα που μέσα στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν 35χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου γιου της.

«Ήθελα να σκοτώσω το δολοφόνο του γιου μου» είπε η 37χρονη και ζήτησε συγνώμη για τον τραυματισμό του συγκατηγορούμενου του θύματος.

Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Είχε προαναγγείλει το φονικό στον τάφο του γιου της

«Αγόρι μου, ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω!» είχε γράψει πριν ένα χρόνο στην επιτύμβια πλάκα του γιου της, η γυναίκα που αιματοκύλησε την Ευελπίδων.

Το έγκλημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας είχε στην ουσία προαναγγελθεί εδώ και ένα χρόνο, καθώς η 37χρονη έγραψε ξεκάθαρα τι πρόκειται να κάνει, στο μνήμα του γιου της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο fylarhos.gr, στο μήνυμα ορκίζεται ότι θα πάρει εκδίκηση. «Κι αν δεν προλάβω αφήνω κατάρα στον αδερφό σου και στα παιδιά του, το αίμα σου πίσω να πάρουν».

Το μήνυμα της 37χρονης στον τάφο του γιου της:

«Βαγγέλη μου παιδάκι μου πολύ παλικαρά μου,

Για όλους έβαζες τα στήθη σου μπορστά για φίλους συγγενείς ξαδέρφια και μπαρμπάδες! Ενώ Ξέρανε για σένανε για μία ώρα ότι είσαι πεθαμένος και ότι σε σκότωσαν δεν βρέθηκε κανείς το αίμα σου πίσω να πάρει.

Και όταν εγώ κατάλαβα ότι είσαι πεθαμένος και έτρεξα το αίμα σου να πάρω ήρθαν οι θείοι σου και μου πήραν τα όπλα και δεν με άφησαν! Με την υπόσχεση ότι αφού μας έφαγαν έναν εμείς θα φάμε δέκα!

Αγόρι μου ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω! Και αν δεν προλάβω, αφήνω κατάρα στον αδερφό σου και στα παιδιά του, το αίμα σου πίσω να πάρουν», καταλήγει η μαυροφορεμένη γυναίκα που φαίνεται στο βίντεο να λέει «θα τον φάμε».

http://img.protothema.gr/DE3A1F69249AF35A7384FCE877EEF9FE.jpg

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.