Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κρέμασαν μαύρες σημαίες στη Φλώρινα

16 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διαμαρτυρία για την εξομοίωση της τιμής του πετρελαίου

http://img.protothema.gr/4010B0A3DDECDE3E2BD1AACA718FCF57.jpgΜαύρες σημαίες κρέμασαν έξω από τα καταστήματα τους οι καταστηματάρχες της Φλώρινας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δηλώσουν την αντίθεση τους για την εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης με αυτού της κίνησης, δείχνοντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο ότι θα είναι και η “θανατική τους καταδίκη”, όπως χαρακτηριστικά είπαν σε πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στο ΕΒΕ Φλώρινας.

“Η ανάρτηση μαύρων σημαιών έξω από τα καταστήματα είναι η αρχή”, είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Σάββας Σαπαλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των δυναμικών κινητοποιήσεων των φορέων της περιοχής και των επιχειρηματιών για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που θα κληθούν να πληρώσουν οι κάτοικοι της περιοχής όπου ο χειμώνας είναι βαρύς, μακρύς και με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Όσον αφορά στο επίδομα θέρμανσης οι φορείς υπογραμμίζουν πως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα κριτήρια θα το πάρουν πολλοί λίγοι γεγονός που δείχνει την αδυναμία της απόφασης για το επίδομα θέρμανσης αφού δεν θα καλύψει ούτε το 1/3 των αναγκών ακόμα και αυτών που θα το λάβουν.

This entry was posted on Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, 2012 at 12:08 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply