Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιτυχής η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη ο Αντώνης Ρουπακιώτης

Οκτώβριος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης ΡουπακιώτηςΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, έπειτα από περίπου μιάμιση ώρα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης χειρουργήθηκε από τον αναπληρωτή καθηγητή, διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» Στάθη Μποβιάτση καθώς οι εξετάσεις του είχαν «δείξει» ένα παλαιό υποσκληρίδιο αιμάτωμα ελαφράς μορφής στο κεφάλι. Ο κ. Ρουπακιώτης θα νοσηλευτεί προληπτικά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τα τελευταία 24ωρα υπέφερε από έντονες ημικρανίες. Οι πρώτες ενοχλήσεις άρχισαν πριν από περίπου τρεις ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Ρουπακιώτης μετέβαινε κανονικά στο υπουργείο -ακόμη και το περασμένο Σάββατο-, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργάτες του για θέματα του υπουργείου.

Τη Δευτέρα ωστόσο, ο κ. Ρουπακιώτης δεν μετέβη στο υπουργείο, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο υπουργός Δικαιοσύνης πήγε στο «Αιγινήτειο», όπου διαπιστώθηκε μικρό αιμάτωμα το οποίο μπορεί να προήλθε από εγκεφαλικό, ενώ στη συνέχεια πήγε στο «Αττικόν», όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στο πλευρό του βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο κ. Ρουπακιώτης είναι απολύτως καλά και οι γιατροί βεβαιώνουν πως επρόκειτο για μια επέμβαση χωρίς κινδύνους και σε λίγες ημέρες ο υπουργός θα μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 16th, 2012 at 07:19 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply