Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ασθενής που επέστρεψε από τον θάνατο – Η συγκινητική ιστορία μιας 52χρονης…

15 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η ασθενής που επέστρεψε από τον θάνατοH οικογένειά της μιλάει για «θαύμα». Οι γιατροί για ένα «πολύ ασυνήθιστο» περιστατικό. Η ίδια λέει ότι είναι πολύ τυχερή που γύρισε πίσω από τους νεκρούς.

Η 52χρονη Τασλίμ Ραφίκ υπέστη καρδιακή προσβολή, πριν από ένα μήνα. Πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας επί 20 χρόνια, δεν μπορεί να περπατήσει και συχνά παθαίνει πνευμονία, και πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Αλλά στις 14 Σεπτεμβρίου κατέρρευσε, μέσα στο στο σπίτι της στο Ρέντινγκ, στη Βρετανία. Τα παιδιά της κάλεσαν ασθενοφόρο που την μετέφερε στα επείγοντα του νοσοκομείου Royal Berkshire, αλλά παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί επί 45 λεπτά, η καρδιά της σταμάτησε να χτυπάει. Οι γιατροί είπαν στους δικούς της ότι δυστυχώς κατέληξε.

Η οικογένεια, σοκαρισμένη, ζήτησε να την δει, για να προσευχηθεί κοντά της. Οι γιατροί προειδοποίησαν τα τέσσερα παιδιά της ότι λόγω των ενέσεων αδρεναλίνης, το σώμα της θα έκανε κάποιους σπασμούς, αλλά ότι δεν θα έπρεπε να τους θεωρήσουν σημάδια ζωής. Ηταν 11.30 το πρωί.

Τις επόμενες δύο ώρες, τα παιδιά είδαν πολλές φορές την «νεκρή» να ανοίγει τα μάτια της και να τους κοιτάζει. Τελικά φώναξαν έναν γιατρό που την εξέτασε και είπε όντως, όντως, η Τασλίμ είχε έναν αδύναμο σφυγμό.

Αλλά και πάλι οι γιατροί την είχαν ξεγραμμένη, θεωρώντας ότι η βλάβη στον εγκέφαλο ήταν τόσο μεγάλη που δεν επρόκειτο να ανανήψει ποτέ.

Στις 10 το βράδυ, η Τασλίμ γύρισε στην κόρη της Σαμπάνα, που καθόταν πλάϊ της και της… μίλησε. Ηταν το θαύμα που περίμενε η οικογένεια.

Την επομένη το πρωί μιλούσε κανονικά και γελούσε με τα παιδιά της. Στις 2 Οκτωβρίου, η γυναίκα που γύρισε από τον θάνατο, επέστρεψε στο σπίτι της.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, 2012 at 23:19 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply