Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο φλιτζάνι του καφέ «διαβάζει» το μέλλον η Βίκυ Σταμάτη

Οκτώβριος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Πιάστηκε μαλλί με μαλλί με την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου

http://www.newsbeast.gr/files/temp/BF29BA3D28B6543F299A475CAF36C814.jpgΣτο φλιτζάνι του καφέ που της διαβάζει δύο φορές την ημέρα, με το αζημίωτο πάντα, Βουλγάρα συγκρατούμενή της, η Βίκυ Σταμάτη προσπαθεί να δει το μέλλον της. Την ώρα μάλιστα που η Βουλγάρα της λέει το φλιτζάνι, οι υπόλοιπες κρατούμενες απομακρύνονται διακριτικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Real News, η Βίκυ Σταμάτη έχει γίνει η ευεργέτιδα όλου του θαλάμου, αλλά και η προστάτιδα αρκετών άλλων κρατουμένων, εξυπηρετώντας τις ποικιλοτρόπως. Καλύπτει οικονομικά τα ψώνια πολλών εξ’ αυτών από το κυλικείο της φυλακής, ενώ μοιράζει τρόφιμα και άλλα είδη υγιεινής που ζητά και της φέρνουν στο επισκεπτήριο.

Όσο για την εμμονή της με την προσωπική της εμφάνιση και η μικροβιοφοβία της δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό. Βάζει μάλιστα και τις άλλες κρατούμενες να κάνουν χρήση αντισηπτικών, ενώ σε ό,τι αφορά τη διατήρηση της σιλουέτας της με την οποία έχει εμμονή, στις μπάρες δημητριακών και στους χυμούς, έχουν προστεθεί στο ημερήσιο πρόγραμμά της και λιποδιαλυτικά σκευάσματα.

Κι ενώ οι σχέσεις της με τις συγκρατούμενες της έχουν εξομαλυνθεί το μίσος για την Αρετή Τσοχατζοπούλου παραμένει άσβεστο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την ώρα που η Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία καθόλου δεν κρύβει την αντιπάθεια της στο πρόσωπο της… μητριάς της, επέστρεφε από την συμπληρωματική απολογία «έπεσε» πρόσωπο με πρόσωπο με την κ. Σταμάτη.

Πριν το καταλάβουν οι φύλακες, οι δύο γυναίκες είχαν αρχίσει το μαλλιοτράβηγμα και σύμφωνα με μαρτυρίες οι φύλακες δυσκολεύτηκαν πολύ να χωρίσουν τις δύο γυναίκες.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Κυριακή, Οκτώβριος 14th, 2012 at 13:01 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply