http://2.bp.blogspot.com/-_szQ3T84yEA/UHk-tcJRbnI/AAAAAAAA9Jk/m2vp4Wb1SSk/s1600/PA122631.JPGΤην Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών με κύριο ομιλητή τον υποστράτηγο ε.α. κ. Χρήστο Βήττο.

Ο βουλευτής χαιρέτησε  την εκδήλωση, συνεχάρη όσους υπήρξαν αρωγοί στην οργάνωση και υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων στα πλαίσια του εορτασμού της εκατονταετίας από την απελευθέρωση της πόλης μας.

Μίλησε με θερμά λόγια για τον υποστράτηγο ε. α. κ. Χρήστο Βήττο και για το σπουδαίο, έως τώρα, συγγραφικό του έργο που πραγματεύεται τον Εθνικό Διχασμό, την κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή των Γρεβενών την περίοδο της κατοχής αλλά και τη Γαλλική Κατοχή. Συγγραφικό έργο από “έναν άνθρωπο δικό μας” που “έχει καταθέσει ψυχή και έχει συγγράψει σπουδαία  βιβλία” όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοψαχείλης.

 

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.