Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για το πετρέλαιο με τον Υφυπουργό Οικονομικών…

Οκτώβριος 12th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την 11η Οκτωβρίου 2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Πασχάλης Χαρούμενος πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους στο επικείμενο νομοσχέδιο που αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης.

Ειδικότερα, τόνισαν το έντονο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με δεδομένη την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, λόγω της έντονης και εκτεταμένης κακοκαιρίας κατά τους χειμερινούς μήνες και υπογράμμισαν την αδικία που είναι αναγκασμένοι να υφίστανται οι κάτοικοι της Περιφέρειας σε σύγκριση με άλλες Περιφέρειες της Νοτίου Ελλάδας. Ωστόσο, ο Υφυπουργός δεν έδωσε την απαιτούμενη βαρύτητα και αδιαφόρησε πλήρως για το δίκαιο αίτημα. Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους για τη στάση τόσο του Υφυπουργού όσο και της Κυβέρνησης σε ένα φλέγον ζήτημα με ποικίλες κοινωνικές προεκτάσεις.

Την ίδια μέρα οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκαν και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο ο οποίος έδειξε εξ αρχής τη θετική του διάθεση για την επίλυσή των αντίστοιχων αγροκτηνοτροφικών θεμάτων που του τέθηκαν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 12th, 2012 at 14:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply