Χορηγία 4 εκατ. ευρώ προβλέπει σερβική ιστοσελίδα

Οι Σέρβοι «στέλνουν» την Gazprom στον ΠΑΟΚ

Έτοιμη να προσφέρει χορηγία ύψους 4 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ είναι η ρωσική εταιρεία Gazprom σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας. Η Gazprom είναι ο βασικός χορηγός του Ερυθρού Αστέρα και σύμφωνα με τους Σέρβους ο ρωσικός κολοσσός φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ το ίδιο ποσό που δίνει στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Το δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις του «Βήματος της Κυριακής» για τις επαφές του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη με τη μεγαλύτερη εταιρεία φυσικού αερίου στον κόσμο η οποία έχει σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο (Ζενίτ, Τσέλσι, Φίτεσε, Τσάμπιονς Λιγκ).

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα: «Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά θέση και οι Ρώσοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην υπέρβαση της κρίσης. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από την Ελλάδα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν γνωστές τις λεπτομέρειες. Αυτό που ακούγεται, ότι, δηλαδή, η Gazprom θα μπει στον ΠΑΟΚ με το ίδιο χρηματικό ποσό που έκανε την είσοδό της στον Ερυθρό Αστέρα (¤ 4.000.000 ετησίως), μένει να φανεί».

Τη διαθεσιμότητά της να βοηθήσει την προσπάθεια του κ. Σαββίδη εξέφρασε με δηλώσεις της σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης η κυρία Βούλα Πατουλίδου. Η χρυσή ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης ανάφερε μεταξύ άλλων: «Ναι, γνωρίζω τον Ιβάν Σαββίδη. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε επαφές και συζητήσεις. Η κοινή μας ποντιακή καταγωγή μας ενώνει κι είναι η βάση μας. Πάντως πρόσφατα δε συναντηθήκαμε. Με κάποιους άλλους συνεργάτες του μίλησα λίγο, αλλά θα φανεί στο μέλλον τι θα γίνει. Κατά καιρούς έχουν έρθει πρόεδροι που ήθελαν να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσαν ή δεν τους άφησαν. Ο κ. Σαββίδης θα πρέπει να σπάσει τον κλοιό των ατομικών συμφερόντων προκειμένου να προχωρήσει με επιτυχία η ομάδα. Αν χρειαστεί να βοηθήσω, βεβαίως θα το πράξω. Αν χρειαστεί συμπαράσταση και σύμπραξη, θα ήταν ευθυνόφοβο να αρνηθείς. Οταν θέλει κάποιος να ανεβάσει την ομάδα, αυτήν που τον συνδέει με μια ολόκληρη ιστορία και κοινές καταγωγές και καταβολές, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Σίγουρα δεν μπορώ να βοηθήσω από τη θέση τού ρέφερι ή τού προπονητή. Υπάρχουν κι άλλοι χώροι που έχω εμπειρία. Εγώ το βλέπω αυτό ως μια ευθύνη, στην οποία δεν μπορώ να βγάλω την ουρά μου απέξω.Μακάρι ο Ιβάν Σαββίδης να παρασύρει με την επένδυσή του κι άλλους συλλόγους. Δε θέλω να ξέρω ότι στην εκκίνηση, στην περίπτωσή μας ο Ολυμπιακός, ξεκινάει με δύο μέτρα διαφορά. Ούτε είναι σωστά να τρέξεις χωρίς να γνωρίζεις που είναι ο τερματισμός, δε θα τερματίσεις ποτέ. Ο κ. Σαββίδης φαίνεται ότι γνωρίζει που είναι ο τερματισμός».

Τζούστας Γιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.