Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ξεκίνησε η Εμποροπανήγυρη…

Οκτώβριος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Άρχισε την Τετάρτη (10/10), η Εμποροπανήγυρη των Γρεβενών. Θα παραμείνει ανοιχτή για τον κόσμο μέχρι και την Τρίτη (16/10) το βράδυ.

«Πρώτη μας δουλειά είναι η απομάκρυνση των παράνομων, όπου σε συνεργασία η Δημοτική Αστυνομία και η Αστυνομία, επιβλέπουν από την πρώτη κιόλας μέρα και απομακρύνουν τους ¨παρείσακτους¨ .. », δήλωσε στο Star-Fm.gr o υπεύθυνος του Δήμου για την εμποροπανήγυρη Παύλος Χατζησυμεωνίδης.

«Υπάρχουν στο χώρο 320 εκθέτες απ όλη την Ελλάδα, με φθηνά και συγχρόνως καλά προϊόντα που περιμένουν τους επισκέπτες»… «Στην εμποροπανήγυρη Γρεβενών υπάρχουν ακόμα 9 Ψητοπωλεία με ντόπια κρέατα αλλά και ένα Λούνα Πάρκ που λειτουργεί με λογικές τιμές (αυτό μας είπε τουλάχιστον ο ίδιος) για όλους τους φίλους»…

«Ο καιρός δεν πρέπει να μας ανησυχεί αφού όλα είναι σκεπαστά, οπότε δεν κινδυνεύουμε ακόμη και να βρέχει…» είπε ο υπεύθυνος του Δήμου.

Η εμποροπανήγυρη της πόλης των Γρεβενών είναι  ένα από τα πιο παλιά “παζάρια”  της  Δυτικής Μακεδονίας και συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών.

Star-fm.gr: Καλώς να μας έρθετε

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 10th, 2012 at 15:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply