Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Υγείας

9 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε το Υπουργείο Υγείας και συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κ. Πελοπίδα Καλλίρη και άλλα στελέχη του Υπουργείου.

Ο κ. Κοψαχείλης ενημερώθηκε για τρέχοντα θέματα και προβλήματα του χώρου της υγείας και του ΕΟΠΠΥ. Συζητήθηκαν θέματα δομών, διοίκησης και στελέχωσης των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης και του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

Ο Βουλευτής Γρεβενών αναφέρθηκε στην ανάγκη να αξιοποιηθούν, το ταχύτερο, οι μεγάλες δυνατότητες τουΝοσοκομείου και επισήμανε στον Γ. Γραμματέα τα σημαντικότατα πλεονεκτήματα του σε σχέση με τα άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας όπως, οι άρτιες κτιριακές και λοιπές υποδομές, το σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό του.

Ο Βουλευτής Γρεβενών ζήτησε από τον κ. Καλλίρη και τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του φαρμακευτικού τμήματος (φαρμακείου) του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Επίσης συζητήθηκε η δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Δεσκάτη, η οποία κρίνεται αναγκαία λόγω του δύσκολου οδικού δικτύου και των μεγάλων αποστάσεων από το Νοσοκομείο.

Γραφείο Τύπου
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, 2012 at 15:16 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply