Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εισβολή των «Ανώνυμους» σε κυβερνητικές ιστοσελίδες… (Video)

9 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ασκούν κριτική στα δρακόντεια μέτρα που έχουν προγραμματιστεί για να περιοριστούν οι διαδηλώσεις κατά της Μέρκελ

Πολλές ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες δέχτηκαν επίθεση τη Δευτέρα από τους «Ανώνυμους», την οργάνωση των πειρατών του κυβερνοχώρου, μόλις μία ημέρα πριν από την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στη χώρας μας.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, πολλές ήταν οι ιστοσελίδες που για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το βράδυ της Δευτέρας, δεν ήταν δυνατό να ανοίξουν, συμπεριλαμβανομένων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, της αστυνομίας και του υπουργείου Δικαιοσύνης. Το μήνυμα που αναγραφόταν στις ιστοσελίδες ήταν «η σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί».

Οι Ανώνυμοι ανάρτησαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, μηνύματα μέσω των οποίων αναλάμβαναν την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις.

Σε βίντεο, το οποίο ανάρτησαν στο YouTube, η οργάνωση ασκεί κριτική στην τεράστια επιχείρηση ασφαλείας και τα δρακόντεια μέτρα που έχουν προγραμματιστεί προκειμένου να περιοριστούν οι διαδηλώσεις κατά της Μέρκελ.

Δείτε το μήνυμα που “ανέβασαν” :

This entry was posted on Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, 2012 at 10:32 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply