Είχε  χρέη προς το δημόσιο πάνω από οχτακόσιες σαράντα τέσσερεις (844) χιλιάδες ευρώ – Καστοριά: Σύλληψη πέντε Αλβανών για παράνομη παραμονή και εργασία


Την Παρασκευή (05-10) το απόγευμα, στην Κοζάνη αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν έναν 53χρονο , για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος όφειλε προς το δημόσιο χρέη, που προέρχονταν από εταιρία με αντικείμενο τις χωματουργικές εργασίες που αυτός κατείχε στο παρελθόν, ύψους 844.434,53 €.

Ο συλληφθείς, ο οποίος διώκεται για παράβαση του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν.1882.90 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943.11 (μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο), θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη πέντε Αλβανών για παράνομη παραμονή και εργασία στην Καστοριά

Συνελήφθησαν  χθες (05-10-2012) το απόγευμα, σε δασική περιοχή του Δήμου Νεστορίου Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου Καστοριάς, πέντε αλλοδαποί (22, 37, 31, 37 και 44 χρονών) υπήκοοι Αλβανίας, για παράνομη παραμονή και εργασία.

Συγκεκριμένα οι πέντε αλλοδαποί  εκτελούσαν υλοτομικές εργασίες  χωρίς να βρίσκονται νόμιμα στη χώρα και χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια για εργασία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.