Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία αυτοκίνητα

5 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Απάντηση στα ερωτηματικά της περίεργης υπόθεσης θα δώσει η έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης

Μια περίεργη υπόθεση ενός τριπλού εμπρησμού στα Μελίσσια, κατά τον οποίο καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία αυτοκίνητα εξετάζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Την Πέμπτη (4/10) στις 2.30 τα ξημερώματα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρία αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από σπίτι στα Μελίσσια. Η φωτιά ξεκίνησε από το μεσαίο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε γρήγορα και στα υπόλοιπα. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης με ένα εξάτονο υδροφόρο όχημα και τρεις άνδρες, τα τρία οχήματα είχαν λαμπαδιάσει για καλά.

Οι πυροσβέστες με χρήση «αφρογόνου υγρού» έσβησαν τη φωτιά εντός 20 λεπτών, ωστόσο τα οχήματα, ένα μερσεντές, ένα πασάτ και ένα φορτηγό φορντ, είχαν καταστραφεί ολοσχερώς. Ειδικότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά κατ’ αρχήν τη ζημιά σε 35.000 ευρώ συνολικά, ωστόσο θεωρείται ότι σε κάθε περίπτωση η επισκευή των αυτοκινήτων (αν αυτή είναι δυνατή) είναι ασύμφορη, επομένως με την έννοια αυτή η καταστροφή είναι ολοσχερής.

Στην ηγεσία της Π.Υ. Κοζάνης είναι έντονος ο προβληματισμός για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό. Όμως δεν βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στον τόπο της πυρκαγιάς. Επίσης, από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης, δεν προκύπτει ότι ο ιδιοκτήτης των οχημάτων είχε διαφορές με κάποιον, ο οποίος θα ήθελε να τον εκδικηθεί. Να σημειωθεί ότι ο κάτοχος των αυτοκινήτων που καταστράφηκαν διατηρεί κατάστημα στην Κοζάνη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, οι έρευνες της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση και να δώσουν απάντηση στα ερωτηματικά που εγείρονται.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, 2012 at 12:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply