Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα ντιμπέιτ Ομπάμα- Ρόμνεϊ ζωντανά στο YouTube

2 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η πρώτη αναμέτρηση θα μεταδοθεί την Τετάρτη (Πέμπτη 04.00 π.μ. ώρα Ελλάδας)

Τα ντιμπέιτ Ομπάμα- Ρόμνεϊ ζωντανά στο YouTube

Σε απευθείας μετάδοση στο Διαδίκτυο θα προβάλλει το YouTube τις τρεις τηλεοπτικές αναμετρήσεις των υποψηφίων για την αμερικανική προεδρία Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ, καθώς και την αντίστοιχη αναμέτρηση των υποψηφίων αντιπροέδρων τους. Η πρώτη αναμέτρηση Ομπάμα-Ρόμνεϊ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης τοπική ώρα (Πέμπτη 04:00 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος), στο Ντένβερ του Κολοράντο.

«Δεν έχει σημασία που βρισκόσαστε στον πλανήτη και δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παραστείτε στα πιο σημαντικά γεγονότα της προεκλογικής εκστρατείας του 2012 μέσω του YouTube» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δημοφιλής δικτυακός τόπος, ιδιοκτησίας της Google (τον είχε εξαγοράσει το 2006 έναντι 1,65 δισ. δολαρίων).

Πέραν της αναμέτρησης της Τετάρτης, το YouTube θα αναμεταδώσει την αντίστοιχη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων αντιπροέδρων Τζο Μπάιντεν και Πολ Ράιαν, στις 11 Οκτωβρίου, όπως και τις άλλες δύο αναμετρήσεις των Ομπάμα και Ρόμνεϊ στις 16 και 22 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο των αναμετρήσεων, το YouTube θα θέσει στη διάθεση κάθε χρήστη τα σχόλια και τις αναλύσεις των οκτώ συνεταίρων του, που θα το πλαισιώσουν ειδικά για τις εκλογές, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το ABC News, οι New York Times και η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελετών Pew κατά τη διάρκεια των 15 μηνών, που καλύπτουν το 2011 και το πρώτο τρίμηνο του 2012, οι πιο συχνές αναζητήσεις στο YouTube αφορούσαν βίντεο που είχαν σχέση με την επικαιρότητα.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, 2 Οκτωβρίου, 2012 at 23:14 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply