Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία το deal με Χάρις και Βιντιάδη

29 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα αλλά θέτουν 25 ερωτήματα για τα οικονομικά της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία το deal με Χάρις και Βιντιάδη

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αποκαλύπτεται ότι οι κκ. Δημήτρης Βιντιάδης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις έχουν εξασφαλίσει τα χρήματα για την χρηματοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και ότι γίνεται προσπάθεια επιτάχυνσης των διαδικασιών για να τελειώσει η υπόθεση γρήγορα και να αλλάξει η Ενωση ιδιοκτησιακό καθεστώς εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (28/9) η κιτρινόμαυρη εταιρεία:

“Εστάλη σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ μια επιστολή από την εταιρεία HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD, που υπογράφεται από τον κ. Δημήτρη Βιντιάδη, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι, μετά την απάντηση που θα λάβει από την ΠΑΕ ΑΕΚ στα τελευταία ερωτήματα πού σήμερα έθεσε υπόψιν της (κυρίως οικονομικής φύσεως), θα είναι σε θέση να προχωρήσει στη λήψη των αποφάσεων της, για τον τρόπο και τη διαδικασία εμπλοκής της στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς επίσης και για την έναρξη σύντομου ελέγχου για την επαλήθευση των στοιχείων αυτών.

Ταυτόχρονα ενημερώνει ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία SEΥMOUR PIERCE για το πλάνο χρηματοδότησης αλλά και για να βρεθεί ο καλύτερος σχεδιασμός για την ανοικοδόμηση και βιωσιμότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Τέλος, με την επιστολή αυτή ο κ. Βιντιάδης δηλώνει ότι συναισθανόμενος την ανάγκη για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας, προσπαθεί με τους συνεργάτες του να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη λήψη οριστικών αποφάσεων”.

Νέα ερωτήματα από τους ενδιαφερόμενους

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», ο υποψήφιος (συν)αγοραστής της ΠΑΕ 32χρονος εφοπλιστής κ. Βιντιάδης, απέστειλε ενημερωτική επιστολή στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα εκφράζοντας την επιθυμία του να προχωρήσει το deal αλλά και θέτοντας νέα ερωτήματα (25 τον αριθμό) που πρέπει να απαντηθούν και σχετίζονται με τα οικονομικά του συλλόγου.

Στην ΑΕΚ λένε ότι όλα όσα ζητεί να μάθει η πλευρά των επίδοξων αγοραστών χρήζουν μελέτης, θα εξεταστούν λεπτομερώς τις επόμενες 48 ώρες και το λεπτομερές απαντητικό υπόμνημα θα αποσταλεί το αργότερο ως την ερχόμενη Δευτέρα.

Αρναούτογλου Βαγγέλης

This entry was posted on Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2012 at 14:14 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply