Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η ποδηλατο-λαμπαδηδρομία στην πόλη της Πτολεμαϊδας

27 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διπλή εκδήλωση, μια ποδηλατο-λαμπαδηδρομία, διοργάνωσαν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, η δημοτική αστυνομία Πτολεμαΐδας και ο σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας μετακίνησης και της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Δεκάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών και μοτοσικλετιστές υπό την επίβλεψη του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαϊδας και τη δημοτική αστυνομίας, ξεκινώντας από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής διέσχισαν την 25ης Μαρτίου και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο στόχο της διοργάνωσης που ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών στον εθελοντισμό και στη χρήση του ποδηλάτου, αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος, ευχαριστώντας του συνδιοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες.

Στην όλη διοργάνωση συμμετείχαν οι φίλοι ποδηλάτου Εορδαίας, ο μοτοσικλετιστικός όμιλος Πτολεμαϊδας, ο σύλλογος δρομέων οδοιπόρων Εορδαίας, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, καθώς και πολλοί πολίτες, ενώ για μια ακόμη χρονιά ήταν άψογη η συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας.

Την ικανοποίησή της για την αθρόα συμμετοχή των ποδηλατιστών εξέφρασε η εκπρόσωπος της δημοτικής αστυνομίας Βασιλική Παγούνη, καθώς και για την ανταπόκριση στο μήνυμα της πρόσκλησης «Μην ξεχάσατε τα κράνη σας!!!».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδέσμου εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Τσαουσίδης αναφέρθηκε στο στόχο της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοτών που είναι η διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

This entry was posted on Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2012 at 22:16 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply