Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Άρση της ασυλίας του Μπαρμπαρούση για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι

27 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/D09E96FC6C64A04C5B1C5F4173EB7D85.jpgΤην άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κ. Μπαρμπαρούση αποφάσισε ομοφώνως να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια του Σώματος.

Το θέμα που ετέθη στην συνεδρίαση αφορά την εμπλοκή του χρυσαυγίτη βουλευτή στα επεισόδια που έλαβαν χώρα προσφάτως σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, όπου ομάδα μελών της οργάνωσης υπό τον βουλευτή και παρουσία της αστυνομικής συνοδείας του, εκδίωξαν μικροπωλητές.

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής είχε ζητήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντες με σχετικό αίτημα που είχε διαβιβαστεί στην Βουλή, για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και της απόπειρας αντιποίησης Αρχής.

Όσον αφορά την συμμετοχή δυο άλλων βουλευτών της Χ.Α. σε ανάλογα επεισόδια στην Ραφήνα, κκ. Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλο, για τους οποίους έχει επίσης ζητηθεί από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να αρθεί η ασυλία του, η Επιτροπή Δεοντολογίας θα συνέλθει εκ νέου την προσεχή εβδομάδα.

Σταυρόπουλος Λάμπρος

This entry was posted on Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2012 at 21:33 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply