Εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/D09E96FC6C64A04C5B1C5F4173EB7D85.jpgΤην άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κ. Μπαρμπαρούση αποφάσισε ομοφώνως να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια του Σώματος.

Το θέμα που ετέθη στην συνεδρίαση αφορά την εμπλοκή του χρυσαυγίτη βουλευτή στα επεισόδια που έλαβαν χώρα προσφάτως σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, όπου ομάδα μελών της οργάνωσης υπό τον βουλευτή και παρουσία της αστυνομικής συνοδείας του, εκδίωξαν μικροπωλητές.

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής είχε ζητήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντες με σχετικό αίτημα που είχε διαβιβαστεί στην Βουλή, για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και της απόπειρας αντιποίησης Αρχής.

Όσον αφορά την συμμετοχή δυο άλλων βουλευτών της Χ.Α. σε ανάλογα επεισόδια στην Ραφήνα, κκ. Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλο, για τους οποίους έχει επίσης ζητηθεί από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να αρθεί η ασυλία του, η Επιτροπή Δεοντολογίας θα συνέλθει εκ νέου την προσεχή εβδομάδα.

Σταυρόπουλος Λάμπρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.