Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“‘Οχι στην σκανδαλώδη εκχώρηση της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αξόνων σε ιδιώτες” …

6 Σεπτεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εμείς, οι  εργαζόμενοι στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε» έχουμε από την αρχή αντιταχθεί με όλες μας τις  δυνάμεις στην ένταξη στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του μοναδικού ολοκληρωμένου και δημόσιου αυτοκινητόδρομου της χώρας, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και των Καθέτων Αξόνων της σε ιδιώτες θα είναι επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον, τόσο του Ελληνικού Δημοσίου όσο και των χρηστών της Οδού.

Στο πλαίσιο των δράσεών μας για την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για την σχεδιαζόμενη παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και τις δυσμενέστατες επιπτώσεις αυτής,  προγραμματίζουμε για αύριο, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.00, συγκέντρωση στα διόδια της Ανάληψης (περιοχή Λαγκαδά) και στα διόδια Μαλακασίου (περιοχή Μετσόβου), προκειμένου να γίνει διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στους διερχόμενους οδηγούς.

 

 

Θεσσαλονίκη,  6 Σεπτεμβρίου 2012

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης Σημαιοφορίδης                    Παναγιώτης Πανέτσος

This entry was posted on Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2012 at 20:08 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply