Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Tο 1o Wild Terrain της Λέσχης 4Χ4 είναι γεγονός

31 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-P0sKZFYMox4/UEDC6TBIkaI/AAAAAAAAzaI/6q8FEDKJTDc/s1600/DSC04278.JPGΤα μέλη της λέσχης 4Χ4 Γρεβενών, είναι ήδη στον χώρο (έξω από το κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών), για να υποδεχθούν τους αγωνιζόμενους στο 1o Wild Terrain που ξεκινά το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή με την απονομή των κυπέλων.

Δείτε φωτογραφίες από την “υποδοχή”  :

Το Star-fm.gr, συνομίλησε με τον Πρόεδρο της λέσχης Φώτη Καραχατζή: “Όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο αγώνα που διοργανώνουμε με την ονομασία Wild Terrain.. Θα έρθουν να αγωνιστούν από την Πάτρα, την Ορεστιάδα, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, απ όλη την Ελλάδα… Η πρόσκλησή μας βέβαια απευθύνεται και σε όλους τους Γρεβενιώτες, να έρθουν και να παρακολουθήσουν από κοντά όλα αυτά που ετοιμάσαμε και να είναι σίγουροι ότι θα μείνουν ικανοποιημένοι” .

Διαβάστε ακόμη: Ξεκίνησαν τα… προεόρτια για το 1o Wild Terrain της Λέσχης 4Χ4

This entry was posted on Παρασκευή, 31 Αυγούστου, 2012 at 17:18 and is filed under 4Χ4, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply