Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα παιδιά της οικογένειας του “Χαμόγελου του Παιδιού” που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες

30 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τέσσερα παιδιά του “Χαμόγελου του Παιδιού“, κατάφεραν να περάσουν στις σχολές προτίμησης τους στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, τα τέσσερα παιδιά κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, με τη  στήριξη των ειδικών παιδοψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του “Χαμόγελου”.

Να σημειωθεί πως το “Χαμόγελο” είναι ένας εθελοντικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών που αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων προβλήματα διαβίωσης, υγείας και σίτισης, εκμετάλλευσης και βίας.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

“Η Έλλη, η Πάολα, ο Αλέξανδρος, ο Γιάννης πέτυχαν στις σχολές της επιλογής τους κάνοντας μας, για μία ακόμα φορά, περήφανους!

Δίπλα τους κάθε στιγμή, οι εκπαιδευτικοί, οι παιδαγωγοί, οι ψυχολόγοι, οι κοινωνικοί λειτουργοί του “Χαμόγελου” που τα στήριξαν στην τεράστια αυτή προσπάθεια!

Μαθηματικό Αθηνών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Πατρών, Τεχνολογία Τροφίμων ΤΕΙ Καλαμάτας, Βρεφονηπιοκομία ΤΕΙ Ηπείρου είναι οι σχολές που επέλεξαν και πέτυχαν τα παιδιά μας!

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όπως κάθε Ελληνική οικογένεια και παρά τις δυσκολίες, προετοιμάζει τη νέα ακαδημαϊκή ζωή των παιδιών! Νέο σπίτι, νέα καθημερινότητα, νέα ζωή και δίπλα τους σε κάθε βήμα όλοι εμείς που καθημερινά μεγαλώνουμε τα υπέροχα αυτά παιδιά!

Η Έλλη, η Πάολα, ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης είναι τα παιδιά που φέτος πέτυχαν τον “ακαδημαϊκό” τους στόχο και προστίθενται στα δεκάδες παιδιά μας -που ενήλικα πια- μας κάνουν καθημερινά περήφανους!

Σας ευχαριστούμε!”.

This entry was posted on Πέμπτη, 30 Αυγούστου, 2012 at 20:31 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply