Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεσκάτη Γρεβενών: Σταματούν οι εργασίες στη λίμνη Ιλαρίωνα ! (Video)

30 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την άμεση παύση όλων των εργασιών της ΔΕΗ στη λίμνη Ιλαρίωνα διέταξε το Ειρηνοδικείο Δεσκάτης ως τις 10 Σεπτεμβρίου. Αιτία τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο σύλλογος πληττόμενων της Παλιουριάς Γρεβενών, τα μέλη του οποίου διαμαρτύρονται για την τιμή απαλλοτρίωσης των κτημάτων τους τα οποία και πρόκειται να κατακλύσουν τα νερά της λίμνης.
Αφού εδώ και δύο χρόνια δεν κατέστη δυνατό οι δύο πλευρές να τα βρουν, εξωδικαστικά οι 118 κάτοικοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα και το ειρηνοδικείο πήρε την απόφαση διακοπής των εργασιών. Η επίμαχη έκταση αποτελείται από 1300 στρέμματα εκ των οποίων τα 1000 αρδευόμενα.
Δείτε τι δήλωσε στο WESTTVNEWS ο πρόεδρος του συλλόγου πληττόμενων Νίκος Παπαδόπουλος. Tα πλάνα που συνοδεύουν τις δηλώσεις είναι από το αρχείο του WEST CHANNEL:

www.westtvnews.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 30 Αυγούστου, 2012 at 20:09 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply