Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών, για τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Αύγουστος 27th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Γρεβενών στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, οι προσπάθειες των οποίων έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια.

Στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους εύχομαι να αποκομίσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια τα οποία θα συμβάλλουν σε μία επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική σταδιοδρομία.

Οι επιτυχίες των παιδιών μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, αποτελούν ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον αυτού του τόπου.

Συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, οι οποίοι με μεράκι και αγάπη, μέσα από την γνώση και την καλλιέργεια της ψυχής τους, τα προετοιμάζουν για τον στίβο της ζωής, καθώς και τους Γονείς των παιδιών οι οποίοι με κάθε θυσία στηρίζουν τις προσπάθειες και τα όνειρά τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές, που παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να τονίσω για ακόμη μία φορά ότι η αποτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν σημαίνει και αποτυχία των στόχων τους. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να πιστέψουν στις ικανότητές τους και η ίδια η ζωή θα τους ανταμείψει.

Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, Αύγουστος 27th, 2012 at 18:52 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply