Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξυλοκοπήθηκε μετανάστης που έκανε οτοστόπ στην Εγνατία

19 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι κατέληξε ένας μετανάστης, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε ενώ έκανε οτοστόπ στην Εγνατία οδό.

Ο άνδρας είχε βρεθεί στην Κομοτηνή με τις πρώτες παρτίδες λαθρομεταναστών που μεταφέρθηκαν στην πόλη, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι διαθέτει νόμιμα έγγραφα, με επακόλουθο να αφεθεί ελεύθερος. Η επιστροφή όμως στην Αθήνα ήταν Γολγοθάς, αφού δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει κάποιο μέσο.

Έτσι αποφάσισε να κάνει οτοστόπ στην Εγνατία. Στο ύψος της Ξάνθης όμως έπεσε θύμα βιαιοπραγίας, με άγνωστους να σταματούν, να τον ξυλοκοπούν και να φεύγουν, αφήνοντας τον στο δρόμο με χτυπημένο πόδι. Ασθενοφόρο που έτυχε να περνάει τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ξάνθης, από το οποίο πήρε εξιτήριο τρεις μέρες αργότερα.

Μάλιστα, οι ασθενείς που μοιράζονταν το δωμάτιο μαζί του και το προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής, στην οποία νοσηλευόταν, μάζεψαν χρήματα και του τα έδωσαν, προκειμένου να επιστρέψει σαν άνθρωπος στην Αθήνα.

 

www.xanthipress.gr

This entry was posted on Κυριακή, 19 Αυγούστου, 2012 at 16:35 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply