Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κινδυνεύει να χάσει τα μετάλλια του ο Φελπς

19 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επειδή συμμετείχε σε διαφημίσεις του οίκου Louis Vuitton

http://www.newsbeast.gr/files/temp/20ECEC5D8C7FFB96829F55B26F8922F2.jpgΣάλο έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η είδηση ότι ο Μάικλ Φελπς κινδυνεύει να χάσει τα μετάλλια του.

Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, που μόνο στους Αγώνες του Λονδίνου κέρδισε 6 μετάλλια, φτάνοντας συνολικά τα 22 έκανε το λάθος να συμμετάσχει σε διαφήμιση της Louis Vuitton, ενώ, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί των Αγώνων, οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτούς δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε διαφημίσεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά τους Αγώνες. Σε ό,τι αφορά τους Αγώνες του Λονδίνου, οι αθλητές δεν επιτρεπόταν να πάρουν μέρος σε διαφημιστικά που δεν είχαν να κάνουν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τις 18 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου.

Οι συγκεκριμένες όμως φωτογραφίες με τον Φελπς δημοσιεύτηκαν στις 13 Αυγούστου. Ο οίκος μόδας δήλωσε ότι πρόκειται για διαρροή των φωτογραφιών.

Η Επιτροπή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, εξετάζει τώρα το αν η διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιονίκη βγήκε όντως νωρίτερα κατά λάθος ή όχι.

Σε περίπτωση πάντως που βγήκε «στην ώρα της» ο Φελπς θα χάσει τα μετάλλια του.

This entry was posted on Κυριακή, 19 Αυγούστου, 2012 at 23:46 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply