Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Λιτή” η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ…

10 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στα απολύτως απαραίτητα θα περιοριστεί η φετινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. Έτσι, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μόνο με τους αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ – Helexpo – ΟΠΕ) και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και λόγω της κρίσης αλλά και επειδή στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Eurogroup για την αξιολόγηση της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.

Δεν μπορεί λοιπόν ο πρωθυπουργός να εξαγγείλει την οικονομική πολιτική του όπως είθισται από το βήμα της ΔΕΘ την στιγμή που δεν θα έχει αποφασίσει το Eurogroup.

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Αυγούστου, 2012 at 18:34 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply