Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έδωσαν λάθος νεκρό σε οικογένεια στις Σέρρες

8 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο θρήνος για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου μετατράπηκε σε οργή – Στο φέρετρο υπήρχε η σορός αγνώστου

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article1884116.ece/BINARY/w460/funeral7812.jpgΣε αγανάκτηση και θυμό μετατράπηκε ο πόνος μίας οικογένειας στο Στρυμονοχώρι Σερρών, όταν διαπιστώθηκε ότι στο φέρετρο που παρέλαβε από γραφείο κηδειών δεν βρισκόταν η σορός του 76χρονου συγγενή της, αλλά η σορός ενός άγνωστου άνδρα.

Γραφείο κηδειών κλήθηκε από την οικογένεια να παραλάβει τον νεκρό συγγενή της από το νοσοκομείο Σερρών και να το μεταφέρει στο Στρυμονοχώρι για την κηδεία. Ωστόσο, όταν οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο είδαν έναν άγνωστο άνδρα με τα ρούχα του δικού τους ανθρώπου. Μάλιστα, όπως διαπίστωσε ο γιος του θανόντα, ο άγνωστος έφερε “ταμπελάκι” με το όνομα του πατέρα του.

Η απίστευτη αυτή γκάφα προκάλεσε σάλο και ο θρήνος μετατράπηκε σε αγανάκτηση.

Η σορός του άγνωστου άνδρα επεστράφη αμέσως στο νοσοκομείο, απ’ όπου, με τη συνοδεία συγγενή αυτή τη φορά, παρελήφθη η σωστή σορός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Αυγούστου, 2012 at 17:03 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply