Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μυστήριο με τη δηλητηρίαση του αφγανού δολοφόνου του Καντάρη

7 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Υπάρχουν υπόνοιες ότι έπεσε θύμα αντεκδίκησης

Μυστήριο με τη δηλητηρίαση του αφγανού δολοφόνου του Καντάρη

Ο δολοφόνος του Μανώλη Καντάρη έπεσε θύμα αντεκδίκησης και δηλητηριάστηκε με…. χλωρίνη σε καρπούζι ή μέθυσε με αυτοσχέδιο τσίπουρο που φτιάχνουν από φρούτα οι φυλακισμένοι;

Το ερώτημα αυτό απασχολεί ιατρούς και υπαλλήλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τη μεταφορά στην Παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων, του 27χρονου Αφγανού που δολοφόνησε -για 120 ευρώ- τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη τον Μάιο του 2011 στα Πατήσια, λίγο πριν αυτός πάει την σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες από υπαλλήλους των δικαστικών φυλακών, ο 27χρονος δολοφόνος «έπεσε θύμα δηλητηρίασης από αγνώστους συγκρατούμενούς του στις φυλακές Τρικάλων που του έδωσαν να φάει κομμάτι καρπουζιού που περιείχε χλωρίνη». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ο 27χρονος αλλοδαπός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης».

Ομως, από την άλλη πλευρά, υπάλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης υποστήριζαν ότι «σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κελί του Αφγανού, στο οποίο κρατούντο άλλοι δύο ομοεθνείς του, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες αυτοσχέδιου τσίπουρου. Ο 27χρονος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες και ήταν σε κακή κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, υπεβλήθη σε πλύση στομάχου, και έλαβε εξιτήριο την Δευτέρα το πρωί με την γνωμάτευση ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Εξάλλου η χλωρίνη έχει πολύ δυνατή οσμή και θα την αντιλαμβανόταν. Επιπλέον στο κελί του δεν είχε κανείς άλλος πρόσβαση, πέρα από τους δύο ομοεθνείς συγκρατούμενούς του».

 

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

This entry was posted on Τρίτη, 7 Αυγούστου, 2012 at 19:54 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply