Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών, στην Κοζάνη

Τη Δευτέρα (30-07-2012) το πρωί στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν έναν 28χρονο και μία 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξακόσια τρία κόμμα ένα (603,1) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 27χρονου για κατοχή κάνναβης στο Κρανοχώρι Καστοριάς
Τη Δευτέρα (30-07) το απόγευμα στο Κρανοχώρι – Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν 27χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 27χρονο διαπιστώθηκε ότι κατείχε μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.