Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Αρκούδα τραυμάτισε κτηνοτρόφο στο χωριό Μοναχίτι για να προστατέψει τα αρκουδάκια της…

15 Ιουλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επίθεση αρκούδας δέχτηκε κτηνοτρόφος νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14/7) στο χωριό Μοναχίτι Γρεβενών, στη θέση Άγιος Νικόλαος.

Ο άτυχος 57χρονος Ν.Τ., αφού άρμεξε το κοπάδι του, κατέβασε τα ζώα να βοσκήσουν. Τα σκυλιά αντιλαμβανόμενα την παρουσία της αρκούδας με τα δύο αρκουδάκια εκεί τριγύρω γαύγιζαν επίμονα.

Ο κτηνοτρόφος καθώς πήγε να ερευνήσει την περιοχή, πριν το καταλάβει δέχτηκε την επίθεση του αγριεμένου ζώου, προκειμένου να προστατέψει τα αρκουδάκια της.

Όπως γράφει ο Greveniotis.gr, του αφαίρεσε μέρος του αριστερού μηρού με τα νύχια της. Κατόπιν και απομακρύνοντας τα αρκουδάκια από το σημείο, η αρκούδα άφησε τον άτυχο κτηνοτρόφο , ο οποίος τραυματισμένος κατάφερε να φτάσει στο χωριό και κατόπιν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου και του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής παρατηρούνται αρκετές περιπτώσεις όπου αρκούδες κυκλοφορούν στην περιοχή για να βρουν τροφή, χωρίς όμως να παρατηρούνται περιστατικά επιθέσεων, ενώ αποδίδουν το συγκεκριμένο περιστατικό στην ύπαρξη των μικρών της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Star-Fm.gr η κατάσταση της υγείας του 57χρονου Νικόλαου Τσογιάννη βελτιώνετε και τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξητήριο από το Νοσοκομείο Γρεβενών όπου νοσηλεύεται.

This entry was posted on Κυριακή, 15 Ιουλίου, 2012 at 08:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply