Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πολιτιστικός Σύλλογος Εξάρχου Γρεβενών: Συγχαρητήρια επιστολή στο Βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Ιούλιος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εξάρχου Γρεβενών “Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ” και το περιοδικό ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ σας συγχαίρει θερμά για την επιλογή του Γρεβενιώτικου λαού να σας αναδείξει βουλευτή, του Ελληνικού κοινοβουλίου, της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών στις εκλογές της 6ης Μαΐου και επαναληπτικές της 17ης Ιουνίου 2012.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη, κουράγιο, γόνιμη θητεία για σωστή ιεράρχηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.
Σας θέλουμε συμπαραστάτη στην καινοτόμα πρωτοβουλία που αναλάβαμε να αναδείξουμε την τοπική ιστορία των Βεντζίων, Γρεβενών, Κοζάνης με την κυκλοφορία ετήσιου περιοδικού (μέχρι σήμερα τέσσερα τεύχη με σύνολο σελίδων 320).
Κύριε Κοψαχείλη με την εκλογή σας αναλάβατε υψηλά καθήκοντα ευθύνης. Η εργατικότητα, η μεθοδικότητα, η αγάπη προς τα Γρεβενά, η ειλικρίνεια που σας διακρίνει πιστεύουμε ότι θα είναι οι συντελεστές για μια επιτυχή θητεία.
Και πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι δεν υπάρχει καλύτερη ενασχόληση με το να αναλώνεις τις δυνάμεις προς το κοινωνικό σύνολο, προς τον άνθρωπο, προς τη συνεκτικότητα και καλυτέρευση της κοινωνίας, στην ανάπτυξη του τόπου, στην καλυτέρευση των συνθηκών της διαβίωσης των πολιτών.

Ο Πρόεδρος    Ο Γ.Γραμματέας

Βασίλειος Αποστόλου    Στέργιος Τζάρος

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 8th, 2012 at 20:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply