Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκατόμβη νεκρών από τις πλημμύρες στη Ρωσία (Video)

Ιούλιος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ξεπερνούν τους 140 οι νεκροί από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στην περιοχή Κράσνονταρ στα νοτιοδυτικά της Ρωσίας

Σε περισσότερους από 140 ανέρχονται οι νεκροί στην περιοχή Κράσνονταρ, με τον απολογισμό των θυμάτων από τις πλημμύρες στη νοτιοδυτική Ρωσία να αυξάνεται.

Η περιοχή του Κρίμσκ επλήγη περισσότερο, ενώ πτώματα βρέθηκαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Γκελετντζίκ στη Μαύρη Θάλασσα και στο λιμάνι του Νοβοροσίσκ.

Πολλά από τα θύματα δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστούν, με τους αστέγους, που φιλοξενούνται σε καταυλισμούς, να ανέρχονται σε χιλιάδες.

Στην περιοχή του Κριμσκ μετέβη ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να διαφανεί αν οι τοπικές αρχές προειδοποίησαν έγκαιρα τους κατοίκους να απομακρυνθούν.

Russia's Putin visits flood hit Krasnodar από reuters
Η μεταφορά πετρελαίου μέσω του Νοβοροσίσκ, του μεγαλύτερου ρωσικού λιμανιού στη Μαύρη Θάλασσα διεκόπη λόγω των πλημμυρών, δήλωσε εκπρόσωπος της ρωσικής εταιρείας κατασκευής πετρελαϊκών αγωγών Transneft.

More than 100 dead due to flooding in south… από reuters

http://news247.gr

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 8th, 2012 at 19:23 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply