Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λος Αντζελες: Δημοψήφισμα για τη χρήση προφυλακτικού στις ταινίες πορνό

Ιούλιος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/DD85F5024CE7312BFFFDE0F037E52361.jpgΓια το αν πρέπει να είναι υποχρεωτική η χρήση προφυλακτικού στις ταινίες πορνό θα ψηφίσουν τον Νοέμβριο οι πολίτες της Καλιφόρνιας, Το δημοψήφισμα θα γίνει στο πλαίσιο των προεδρικών εκλογών.

Οι πολίτες θα αποφασίσουν μόνο για τις ταινίες πορνό που γυρίζονται στην κομητεία του Λος Άντζελες, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Los Angeles Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ίδρυμα Υγειονομικής Περίθαλψης AIDS του Λος Άντζελες συγκέντρωσε περισσότερες από 370.000 υπογραφές σε μια αίτηση που ζητεί να τεθεί το θέμα στην ψηφοφορία του Νοεμβρίου, ξεπερνώντας το όριο των 320.000 υπογραφών που απαιτούνται για έγκριση.

Τον Ιανουάριο οι αρχές της πόλης του Λος Άντζελες ζήτησαν την χρήση προφυλακτικών σε όλες τις ταινίες πορνό που γυρίζονται στην πόλη αφού προηγήθηκε η συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού υπογραφών από το Ίδρυμα ώστε να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία στο πλαίσιο έκτακτης εκλογικής διαδικασίας.

Η απόφαση τέθηκε σε ισχύ τον Μάρτιο, αλλά η πόλη εξακολουθεί να εξετάζει τρόπους εφαρμογής της, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον Μάρτιο ανάμεσα σε 1.000 πιθανούς ψηφοφόρους έδειξε ότι το 63% θα στήριζε το μέτρο.
Η κομητεία του Λος Άντζελες θεωρείται η «Μέκκα» της αμερικανικής βιομηχανίας πορνό. Πολλοί παραγωγοί αυτού του είδους των ταινιών αντιτίθενται στην χρήση προφυλακτικών ισχυριζόμενοι ότι το κοινό θέλει να βλέπει σκηνές σεξ στις οποίες δεν λαμβάνονται προφυλάξεις.

Οι ίδιοι, μάλιστα, θεωρούν ότι αν το μέτρο ισχύσει πολλές εταιρίες παραγωγής ταινιών πορνό θα φύγουν από την περιοχή.

Ωστόσο, ο διευθυντής του Ιδρύματος Μάικλ Βάινσταϊν δήλωσε ότι τέτοιου είδους προβληματισμοί δεν θα πρέπει να υπονομεύσουν το μέτρο. «Αυτό είναι ένα ερώτημα ηθικής. Θα έχουμε δούλους και παιδιά-σκλάβους στην Καλιφόρνια, επειδή αυτό συμβαίνει σε κάποια άλλη χώρα στο εξωτερικό;», είπε ο ίδιος.

ΔΟΛ

This entry was posted on Σάββατο, Ιούλιος 7th, 2012 at 16:26 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply