Τα όσα ακούστηκαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αναφορικά με τα έξοδα της επίσκεψης του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Κοζάνη και στην Καστοριά μόνο απορία και θλίψη προκαλούν.

Η υποκρισία ξεχειλίζει πλέον και πνίγει και τους πολίτες όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι όψιμοι επικριτές δεν γνώριζαν την επίσκεψη του Πατριάρχη στους δύο Νομούς; Δεν γνώριζαν ότι το πρωτόκολλο της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη είναι αρχηγού κράτους όταν ψήφιζαν θετικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επίσκεψη του και τα όσα πρέπει να γίνουν; Τότε δεν ήξεραν ότι υπάρχει οικονομική κρίση και οικογένειες που υποφέρουν; Κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδεθεί με τις υποχρεώσεις του οποιουδήποτε οικοδεσπότη στη φιλοξενία ενός τόσο υψηλού επισκέπτη. Προς τι λοιπόν αυτές οι «κορώνες υποκρισίας» και άκρατου λαϊκισμού χωρίς αντίκρισμα για την τοπική κοινωνία, που μόνο το έντονο θρησκευτικό αίσθημα προκαλούν;

Τα μεγάλα λόγια δεν λύνουν τα προβλήματα κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Τα προβλήματα τα λύνουν τα έργα και οι πολιτικές αποφάσεις.

Η επίσκεψη του προκαθήμενου της ορθοδοξίας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης για τα όσα δεινά περνάει ο Ελληνικός λαός. Πεδία αντιπολίτευσης μπορεί να υπάρχουν πολλά αλλά και σίγουρα λαμπρότερα.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.