Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σχολιασμός Δημάρχου Γρεβενών για τις θέσεις της Αντιπολίτευσης στο Περιφ. Συμβούλιο αναφορικά με την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου…

5 Ιουλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τα όσα ακούστηκαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αναφορικά με τα έξοδα της επίσκεψης του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Κοζάνη και στην Καστοριά μόνο απορία και θλίψη προκαλούν.

Η υποκρισία ξεχειλίζει πλέον και πνίγει και τους πολίτες όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι όψιμοι επικριτές δεν γνώριζαν την επίσκεψη του Πατριάρχη στους δύο Νομούς; Δεν γνώριζαν ότι το πρωτόκολλο της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη είναι αρχηγού κράτους όταν ψήφιζαν θετικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επίσκεψη του και τα όσα πρέπει να γίνουν; Τότε δεν ήξεραν ότι υπάρχει οικονομική κρίση και οικογένειες που υποφέρουν; Κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδεθεί με τις υποχρεώσεις του οποιουδήποτε οικοδεσπότη στη φιλοξενία ενός τόσο υψηλού επισκέπτη. Προς τι λοιπόν αυτές οι «κορώνες υποκρισίας» και άκρατου λαϊκισμού χωρίς αντίκρισμα για την τοπική κοινωνία, που μόνο το έντονο θρησκευτικό αίσθημα προκαλούν;

Τα μεγάλα λόγια δεν λύνουν τα προβλήματα κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Τα προβλήματα τα λύνουν τα έργα και οι πολιτικές αποφάσεις.

Η επίσκεψη του προκαθήμενου της ορθοδοξίας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης για τα όσα δεινά περνάει ο Ελληνικός λαός. Πεδία αντιπολίτευσης μπορεί να υπάρχουν πολλά αλλά και σίγουρα λαμπρότερα.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

This entry was posted on Πέμπτη, 5 Ιουλίου, 2012 at 21:32 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply